Hulahopring med vægt finder du her


Min mor har lige købt sig en ny hulahopring med vægt, og det har givet mig lidt viden på dette emne, som jeg gerne vil dele med jer andre i dette indlæg.
Indlægget vil hovedsaligt handle om, min mors egne erfaring med sin hulahopring med vægt, hvor mange kilo du skal vælge – og nogle af de steder hvor man kan købe hulehopringe med vægt.

Egne erfaringer

I starten troede vi ikke min mors hulahopring med vægt virkede. Den blev nemlig ved med at splitte sig fra hinanden, når den blev brugt. Det viste sig så, at den bare skal klikkes godt og grundigt igennem, så de ikke kan skilles ad. Siden da har det fungeret fint og min mor har brugt den flittigt.

Hvor tung skal den være?

Jeg er ikke helt inde i, hvordan det føles at køre rundt med en hulahopring med vægt – og jeg skal heller ikke kunne sige, hvor mange kilo man skal have på. Jeg har hørt at man får blå mærker, de første gange man bruger sådanne hulahopringe med vægte – men så vender kroppen sig til det – også får man ikke det længere.
Men hvis du er i tvivl om, hvor mange kilo du skal vælge til din hulahopring, så læs med i denne debat, hvor det bliver aktivt debatteret og nogle af de garvede på området, fortæller hvor meget de anbefaler.
Læs debatten her

Steder du kan købe hulahopringe med vægt

Men hvor køber man egentlig disse populære hulehopringe med vægt? Jeg vil tage udgangspunkt i der, hvor min mor har sin, samt nogle af de webshops, jeg har fundet på nettet, hvor de er mulige at købe.

Intersport købte min mor sin hulahopring med vægt i. Jeg er personligt ikke særlig glad for den butik, da jeg priserne er sat meget i vejret. Måske er det kun i den butik, der ligger i nærheden af mig, hvor priserne er det, det skal jeg ikke kunne sige.

Amazon er den webshop, jeg har fundet som har flest hulahopringe med vægt. Vægtene derinde er angivet i lbs, så gang den med 0,45 så får du vægten i kilo.

Workoutshop er den anden webshop, som jeg har fundet. Webshoppen har kun 3 forskellige modeller at vælge mellem, men til gengæld er modellerne også nogle af de klassiske, så det er sikkert en af dem, du går og leder efter.

Stadium er den sidste webshop, jeg har fundet, som sælger hulahopringe med vægt. Der er to forskellige vægte at vælge mellem derinde.

Har du noget erfaring med hulahopringe med vægt? Skriv meget gerne en kommentar, hvis du tør :-)

One Response to Hulahopring med vægt finder du her
  1. Hulahopring med vægt
    December 6, 2011 | 11:38 pm

    Vil da lige nævne Abilica Online, hvor jeg selv arbejder. Vi har 3 modeller, og tilbud på dem alle.

    Mvh Michael

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?